Skallefisketur

  NY
 • 0

Isfrit! Jeg tog en tur til en lille lokal sø med en god skallebestand. De fleste karper og brasener i søen er døde efter de sidste isvintre, og skallerne er herefter vokset til en fin størrelse. Pakkede 10 meter take-a-part ud, 1 grams flåd og en 14ér krog. Foderet var den sædvanlige blanding: ½ kg Black Magic og ½ kg NO1, tilsat lidt pinkies. Et minut efter de første foderkugler var cuppet, var der hug på maddiken. Fiskene bed jævnt fra starten, og som tiden gik, blev fiskeriet bedre og bedre. Den sidste time var rigtig god, og efter 3 timers fiskeri var jeg spændt på at veje fiskene. En forbipasserende blev lokket til at tage et par billeder, og herefter skulle der tælles fisk. De 3 timer med take-a-parten gav 272 skaller, i alt 12,7 kg (47 gram i snit). Det gode ved fiskeriet var at de små fisk der normalt står oppe vandet endnu ikke var aktive. Søens karusser var heller ikke vågnet op endnu, så der var god plads til større skaller på foderpladsen. Super skallefiskeri – nu skal det ikke vare længe før årets første karper kommer på land.

2 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hej Reijn

  Vi ses i morgen i Bremen – så må vi planlægge noget karpefiskeri.
  (Vi kommer 4 stk. til Bremen)
  Jeg prøvede efter karperne igår. Jeg så flere aktive fisk i søen. “Desværre” var der sol og ingen vind, og da søen kun er 30-35 cm dyb, var karperne meget sky og o-hug, hverken med take-a-part eller methodfeeder.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.