Odense Å

    NY
  • 0
  • 1

Så fik jeg tid til årets første tur i Odense å, og det var i torsdags at jeg havde mulighed for det. Vejret var dejlig solskin, og det hjalp helt sikkert på fiskeriet. Jeg havde desværre ingen madikker, så jeg var lidt lunken, ved at skulle afsted uden. Men jeg tog en dåse hamp og en dåse majs med, og så nuppede jeg lige et par skiver toast brød, så jeg havde mulighed for at bread punch fiske.Det var ikke noget jeg havde prøvet før, men købte et sæt for 5-6 år siden og har aldrig fået det prøvet.

Jeg satte mig på Ejby mølle strækket, så langt ind imod byen så muligt og som Bjarne har skrevet, så er der kommet rigtig mange fine nye pladser. Jeg riggede take-a-parten frem, med et 4 gr rundt poleflåd. Jeg blandede 0,5 kg Turbo black, sammen med lidt ler, for at få det til at binde lidt mere. Men jeg fik cuppet et par kugler, med lidt hamp og majs i. Så startede jeg med et hamp korn på krogen, og der skete bare ikke en skid. Efter 15 min tænker jeg, der skal ske noget. Så jeg hiver bread punch frem og får trykket en lille dej kugle og får den forsigtigt sat på min lille 18er krog. Og så skete der ting og sager, der var hug lige med det samme, en fin lille rimte på 500 gr. Om det var fordi fiskene først kom nu, ved jeg ikke, men det virkede super godt med brød.

Fiskeriet var godt i omkring 1,5 time og så døde det totalt ud igen. Men de 1,5 time var tilgengæld også gode, idet jeg endte med 8,5 kg blandet rimter og skaller.

Simon

2 replies
  1. tokio
    tokio says:

    Det er da rimelig normal i Odense Å, at der lige pludselig kommer en “død” periode. Det har jeg ihvertfald også oplevet de gange, jeg har sat der. Godt klaret på så kort tid!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.