11 + 14 + 25 kg på 3 fisketure

Jeg har haft godt gang i skallefiskeriet på mine sidste 3 fisketure. Det var en af mine gamle fiskekammerater fra Langeskov = Andreas W,, der for 14 dage siden viste mig et ny fiskevand. En mindre sø, med en maks dybte på 0,5 meter.

Han havde i 2011 haft et godt skallefiskeri i søen og mente, at det var et forsøg værd.

Vi fiskede første gang på en plads ved siden af hinanden, det regnede det meste af tiden og jeg havde en for tynd elasik på, idet mange af skallerne over over 100 gram – vi fik 9 og 11 kg. Jeg fiskede med pinkies og majs på krogen, forfoderet var Browning´s nye B22 (lugter som den gamle z21), samt No 1 og Black. Vi fiskede begge Take Apart ca. 9-10 meter.

Næste gang var i sidste uge, hvor jeg havde en fridag, vejret var godt og jeg havde skifteet elastikken ud med en hollow 5-8, det gik bedre, men jeg havde en del mindre fisk ialt 14 kg.

Igår havde jeg så fridag igen og denne gang havde jeg være i Ækvator Sport og købe nogle røde maddiker og dem kunne fiske lide, selvom det blæste meget og jeg fiskede med små flåd, var der næste fisk hele tiden 261 skaller på 4 timer og 25,4 kg, idet er min rekord i Marts måned.

Såfremt der er nogle der har lyst til at komme ud til søen, kan vi godt lave en tur sammen, når der engang bliver plads i kalenderen.

Nu tager jeg 4 dage til tyskland og fisker karper sammen med Peter Hansen og vores tyske ven Thomas Rimpel.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen

1 svar
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Sikke nogle vægte – Tillykke Bjarne

  Lyder spændende med foderet B22
  Hvis den har lige så god lugt som det gamle X21 fra la`sirene
  Den var kult for mange medefiskere for år tilbage
  Jeg har desværre kun en af de gamle 1kg poser tilbage på hylden – Snøft

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.