Klasse fiskeri i Odense Å

  NY
 • 0

For 4 gang i år valgte jeg at lægge vejen forbi dejlige Odense Å i jagten på en af de store rimter over de 2 kilo, så jeg fandt en fornuftig plads med mulighed for at fiske både takeApart i 9,5 meter længde med et 3 grams flåd, samt en matchstang med stickflåd monteret, valgte den lidt kortere stanglængde fordi jeg fandt et dybt spot med dybdemåleren helt inde ved min egen bred, fik hurtigt cuppet de 5 første kugler ud med tilhørende majs samt døde maddiker i, da fiskene endelig kom ind og stillede sig i fodringen efter ca 1/2 time. blev jeg ved med at smide 5-6 majskorn ud for hver 10 minut for det elsker rimterne:-) må sige at de næste 3 timer forløb vældigt godt med rigtige mange skaller og rimter op til ca 800 gram, samt fik 3 hårdt fightene brasen omkring kiloet må matchstangen, så det skulle blive spændende at få vejet fiskene ind efter ca 3 1/2 times fiskeri, vægten løj da heller ikke for den sagde 19,8 kilo, virkeligt fedt fiskeri.

Men desværre ingen store rimte denne gang, så mon ikke jeg snart er at finde ved Åen igen (:-)
Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allns-medeside.dk

3 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hej Allan
  Det ser squ godt ud med fangsten fra åen. Ville selv prøve åen i morgen lørdag, med syntes den var meget beskidt/brun, da jeg kørte forbi den i morges. Der er også kommet en del regn i nat. Vil lige checke åen i eftermiddag, og se om det bliver å-fiskeri eller ? lørdag.

 2. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Angående de rogntunge rimter har du helt ret i at de nok har smidt rognen forlængst, derfor skulle man nok godt ramme nogle fornuftige fisk over 2 kilos grænsen, hvis de har længden med sig…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.