Vanvittigt skallefiskeri fra mindre sø !!!

    NY
  • 0
  • 1

I dag havde jeg allieret mig med Jacob til lidt fiskeri en lille sø på her på fyn, desværre havde termometeret været nede og snuse til de 0 grader igen, så vi var spændte på hvordan det ville påvirke fiskeriet, heldigvis blev det højt solskin med drivene skyer hen over middagstid, så vi var optimistiske til dagens fiskeri, vi fandt os nogle fine pladser og fik pakket lidt forskelligt ud og Jacob valgte tap i 10 meter, jeg pakkede en 5 meter pole frem samt en takeApart i 10 meters længde så de blev fisket på samme distance de blev monteret med nogle små flåd da dybden kun er 0,5 meter -CHOC-
Nå men vi kom igang med fiskeriet kl 14,15 og hold da op det skulle vise sig at blive en sjov dag med masser af skaller til os begge op til 250-300 gram som de største rudskaller vejede, men de fleste lå på ca 100 gram, desværre døjede Jacob en del med gedderne idag som jagtede rundt i hans fodring, jeg var noget mere heldig med de grønne bæster som heldigvis kun rumsterede lidt inde langs kanten på min standplads, Peter og børnene kiggede også lige forbi og sludrede et par timer samt spiste burgere fra den gyldne måge 🙂

Efter 4 timers fiskeri kunne vi gøre vægtene op: Jacob fik 15,5 kg – Jeg fik ialt 35,5 kg på (361 fisk)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.