Spændende skalle fiskeri i det lille gadekær

    NY
  • 0
  • 1

Skulle turen gå til endnu en lille lavvandet sø her på fyn, da mange mindre vande virkelig fisker forrygende for tiden, jeg ankom kl 15 og fik pakket min takeApart ud i 9,5 meters længde med et lille flåd monteret og ville derefter måle dybden med et lille SSGhagl klemt fast på krogen da bunden er meget blød, dybden sagde chokerende 45-50 cm!! Så tappen blev hurtigt lagt væk igen da den helt sikkert ville skræmme nogle fisk med den mørke skygge hængende inde over foderpladsen, så jeg riggede istedet en polestang frem i 5 meters længde og fik fodret 2 pladser op, en ude i suppen og en inde ved breden da søen er voldsomt plaget af gedder som vælter rundt i fodringen hele tiden og fiskeriet derfor går dødt i små 10 minutter hver gang, så for at holde en god rytme i fiskeriet er 2 pladser simpelthen en nødvendighed.

Nu til fiskeriet som var ganske fint de første par timer hvor solen den bagte der huggede rudskallerne fantastisk og jeg nappede mellem 25 og 30 stk over de 500 gram med den største på 800 gram, men så blev solen desværre dækket af mørke skyer samt lidt finregn og rudbanditterne stoppede fuldstændigt med at æde, heldigvis kunne fiskeriet fortsætte lidt endnu da der kom en del gråskaller ind i fodringen med de største op til knap 600 gram, så det skulle blive spændende at få vejet fiskene ind, efter 5 mellemvejninger med 5 kilos vægten kunne tallene lægges sammen til en samlet vægt på 23 kilo.

Video af rudskalle kan ses her : http://www.youtube.com/watch?v=cEkyERPY5Ic

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.