Sudere skal da fanges i april

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Jeg fik lige knebet en aftentur ind i fødselsforberedelserne og den skulle da selvfølgelig gå til den lokale mose for at fange suder. Jeg havde valgt at sidde i vinden hvilket virkede fornuftigt nok da jeg kom men de blev godt nok koldt. Fiskene kom ret hurtigt ind på pladsen, hvor jeg havde fodret op med 3 tennisbolde big fish med lidt majs og for første gang i år kom der fleks på king rodén. Der er godt nok gang i suderne på denne årstid, og der var lige et par gange hvor jeg måtte helt ud i strakt arm for at vende dem, hvilken fornøjelse på 5 meteren.
11 sudere og 3 skaller måtte en tur på land, så nu er jeg klar til fødegangen 🙂
Så til dem der mener at det skal være varmt for at fange sudere, kan jeg kun sige at i går glip af noget for der er godt nok noget mere gang i dem på denne årstid.

1 svar
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Tillykke med den fine fangst af sudere i april, det var en fornøjelse at se du fangede de sidste 3 sudere, og ja de fighter godt.

  Igen er det de lavvanede søer der er max kørende for tiden – Fedt

  Og held og lykke med den lille ny !!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.