28/4 – 2012 Skovsøstævne i Odense for Junior og Seniorbegyndere

11 – 9 – 7 , der var tilmeldt 11 elever men efter nogle afbud var vi nede på 7 fiskere. Men så måtte der jo være flere fisk per fisker.
Vi startede med morgenmad i Ækvatorsport kl.8.30 og lodtrækning kl. 9.00. Der var 6 juniorer og en seniorbegynder. Der blev derfor en fælles præmiepulje.
Fiskeriet startede kl. 11 og der var fisk fra start af. Der blev fanget mange skaller og rudskaller fra 10 – 250 g. Der blev også fanget en del skimmers, men ingen brasen over 500g. Der blev desuden fanget hork, aborre, løje og en lille rimte. Men dagens mest opsigtsvækkende fangst var Morten Kirkegårds suder på 1,77 kg , det er en del år siden der sidst blev fanget suder i Skovsøen. Vejret var barskt med regn og blæst og der var nogle af juniorerne der havde svært ved at holde på varmen, men det hjalp at der ikke var så langt mellem fiskene. Fiskeriet havde været ok, og det var godt at der var fisk til alle, men vi manglede lige lidt brasner.Da vi skulle veje ind havde de fleste på fornemmelsen at morten havde snuppet 1. pladsen, men der var spænding om de følgende placeringer.
Resultatet:
1.pladsen Morten Kirkegård 11,02 kg
2. pladsen Anders Boye 5,73 kg
3. pladsen Andreas Christiansen 5,15 kg
4. pladsen Oliver Bjerg 3,53 kg
5.pladsen Tobias Larsen 2,64 kg
6. pladsen Kim Kristiansen 2,45 kg
7. pladsen Andreas Kristiansen 2,01 kg

Præmierne var gavekort fra ækvatorsport til de 3 bedste placerede.

Ps. der kommer lidt billeder senere.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.