Dejligt morgen fiskeri i et lækket vejr

  NY
 • 0

Efter at have læst om alle de fine fangster om karper og suder , besluttet jeg at prøve et af mine sude vande . Det er næsten 5 til 6 år siden at jeg har fisket efter suder , så det var en kanon beslutning at få lavet en morgen tur efter dem. Jeg stod op kl. 3 om morgen og bilen var pakket med grej , så det var lige morgen mad og vand i hovedet , og af sted til morgen fiskeri. Kl. 4,30 var jeg klar til at dyppe flåd og det var med gåse hud at sætte der om morgen og vente på at de vil hugge . jeg valget at bruge take a part 9,5 mtr. med hollow elastik 2,10 . Jeg fik cuppet 8 kugler med Tench foder fra Browning ud på pladsen , en dejlig foder som har en kanon duft . I fodret kom der majs , pellets og klippet orm i. De første bobler kom efter 5 til 10 min. og der skulle gå ca 20 min før flådet gik under og den første suder var kroget men fald desværre af og det havde jeg desværre problem med de tre først hug før nummer 4 var i nettet. Jeg tror at de ville den første time ikke rigtig spise så det blev til nogen meget yderlig kroget fisk , det kunne jeg se på nummer 4 fisk . Men derefter kom der pænt gang i den med 4 til 6 fisk pr time og efter en god morgen fiskeri kunne jeg løfte 33,80 kg suder op af vandet . Sikke en morgen stund. den fisk er bare så flot .
Hilsen Ulrik

3 replies
 1. tokio
  tokio says:

  Der kommer godt fisk på land!
  Det giver mundvand, dette her!
  De er der – man skal bare vide hvor! Kan godt forstå at folk går meget stille med sådant fiskevand.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.