Torsdags hygge med video

Nu må jeg hellere få lagt en rapport ind på medesiden. Der er jo en vis herre der tror jeg ik fisker mere :o) Tværtimod for den fuld gas. Igår var jeg en tur i ollerup for at se om de brune bjørne var i hugget. Da jeg kommer til søen har jeg glemt mine waders så jeg måtte sætte mig på broen(fy fy ved det godt). Jeg fodrer op med feederstangen og på 7 mtr pole. De første 2,5 time fanger jeg 4-5 brasener og er tæt på at gi op. Jeg har store problemer med skallerne og når jeg endelig kroger en brasen ryger krogholdet!!! Men med tiden så forsvinder skallerne og jeg får fundet den rigtige krog og de brune og meget forslåede fisk(fra gydningen) kommer ind over foderet, dog aldrig ind på polen. Så jeg koncentrerer mig om feederstangen og får gang i fiskene. Efter ca 5,5 time vælger jeg at stoppe og får talt og vejet fiskene. Jeg fik filmet en del af fiskeriet men kameraet var åbenbart løbet tør for strøm da det gik bedst

Mvh Søren

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.