Fin stribe sudere !!

    NY
  • 0

Jeg var næsten lige ved at savne de dejlige stunder med matchstangen efter de lidt større eksemplare, så jeg kunne netop lige nå en sudertur her den 4 juni lige inden de helt smider rognen.

Så jeg ankom til søen tidligt om morgenen og fik sat grejet op og fodret godt op med Tench foder fra browning – modellen med fiskemel i, iblandet lidt majs, pellets samt tilsat lidt klippet orm, matchen blev udpakket med et waggler flåd monteret med en 10`er krog, derefter blev dybden målt og jeg kom igang med fiskeriet, men desværre var der kun nogle mindre skaller som var aktive i starten, så efter en lille times tid kom de første bobler væltene op til overfladen oven på foderet, og der var rimelig med aktivitet på pladsen nu, men huggene udeblev desværre i starten så begyndte at eksperimentere med forskellige agn: majs, orm, maddikker, div.cocktail og brød og det viste sig hurtigt, at det var maddikkerne som de interessede sig mest for denne morgen, for kort tid efter gik flådet under og jeg fik givet et fint modhug, det blev efterfulgt af en arrig suder som nærmest gik fri af vandet i modhugget og tog et rigtigt godt udløb, efter en fin fight kunne den første gyldne suder glide i nettet, en okay start på morgenens fiskeri, de efterfølgene 3 timer fik jeg 8 flotte sudere på følgene vægte : 2,3-2,35-2,4-2,45-2,55-2,65-2,65-2,7 kilo og samlet 20 kilo.

Ja det er sku fedt med lidt flex på matchstangen igen:-)

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allns-medeside.dk

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.