Personlig rekord i karpe på takeApart !!

    NY
  • 0

Så skulle der satses i den lokale sø, endnu engang efter karusserne og evt karperne, vejret var rigtigt flot og det lugtede simpelthen af fisk denne aften hvor jeg valgte at fiske lidt ind i mørket, jeg fandt mig en fornuftig standplads på langsiden af søen og fik rigget tappen ud i 11,5 meter længde og selvfølgelig monteret op med mit standard gennenløbs flåd i 1grams modellen og en god kraftig 12`er krog og den kraftige hollow elastik, foderet bestod igen af Tench og bigfish fra browning iblandet pellets og dåsemajs og rød betonfarve.

Jeg fik startet fiskeriet op som dog var stille og roligt de første timer, men fik dog listet nogle brune brasen ind op til ca 800 gram, derudover fik jeg 3 sudere op til knap 1,5 kg, den sidste time jeg fiskede hvor solen stille og roligt var på vej ned bag trætoppene i det fjerne, der begyndte karusserne begyndte at springe og vise sig lige oven i flådet – Hmm nu måtte der snart godt komme et hug fra en karrusse, men nej for pludselig vandrede flådet svagt ud til siden, og jeg får sat krogen i en rigtig god fisk som hurtigt Maxx`er 15-20 meter derudaf for fuld skrue, så jeg må op og strække kagearmen på boxen et par gange, jeg får den dog med nød og næppe vendt, der den pludselig viser sig i overfladen – og jeg får en stor hård klump i halsen og håber på det bedste, men stille og roligt nærmer den sig fangstnettet – pyha – Ny personlig rekord fanget på takeAparten en karpehybrid på hele 5,25 kilo ..FEDT..

Se meget mere på: www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.