Årets første seriøse medetur

    NY
  • 0

Årets første seriøse medetur gik til et nyt vand, hvor der skulle fiskes efter suder og karusser.
Ved ankomsten var der på pladsen allerede aktivitet i form af mindre bobleskyer. Det tegnede med andre ord rigtig godt. Desværre blev forventningerne ikke helt indfriet, idet der også var masser af grå- og rudskaller mellem 80 og 120 gram. I løbet af de næste godt 3 timer huggede de således uafbrudt på en og flere majs samt paste. Det var først kort tid før mørkets fremkomst, at suderne kunne komme til fadet, hvilket hurtigt resulterede i 4 styks op til 1,1 kg. Fiskeriet foregik med match 15 meter ude, og som forfoder blev der brugt Big Fish fra Browning tilsat pellets og lidt majs.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.