Retur til Poznan i 2013

Det er nu bekræftet at VM2013 kommer til at foregå i Warta-floden i Poznan i det centrale Polen. Floden skulle også have været brugt til klub-VM 2010, men her kom massive regnmasser i vejen for medefiskerne, og stævnet blev flyttet til det nærtliggende rostadion i byen.

Der mangler endnu 1 runde af udtagelsen inden det er 100% afgjort hvem der skal afsted til VM næste år.

1 svar
 1. nodan
  nodan says:

  River Warta for 100%. This is one of the best pleace for competition in Poland. But not easy. Middle catch 2000-5000pt. Good from 5000-10000pt. If VM they will make in Sepetember – will be more difficult, more technics. The best score may, june.

  regards

  ps. Karol Pacyna indivdual get 3 place lat week and 1place whit team FIUME POLAND

  Daniel

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.