Total lækre fisk

    NY
  • 0
  • 1

Fredag aften var planlagt til lidt karpefiskeri sammen med Jakob. Jakob valgte dog at droppe fiskeriet, og tog i stedet med til søen for at slappe af og snakke. Jeg pakkede take-a-parten ud, 2,5 mm hollow, 0,20 line, 1 grams flåd og en god stærk krog – måske ville en af de pæne karper hugge i dag. Cuppede et par kugler Betain Mussel Mix, majs og maddiker, og pakkede herefter den lette method-stang ud. Feederen blev kastet 20 meter til venstre langs bredden, og jeg satte en orm og et par maddiker på krogen og take-a-parten blev skubbet ud over søen. Efter en halv time kom de første små sudere ind på pladsen, efterfulgt af et par mindre karper. Små bobler viste sig på overfladen, og efter et par timers fiskeri huggede en god karpe. 10-15 minutter senere gled 4,5 kg flot spejler i nettet. Et kvarter efter var den gal igen, og efter en grum fight igennem grøden måtte en karpe i samme størrelse på land. Herefter mindre sudere. Lidt inden jeg skulle pakke, var der endelig hug på boilien på method-stangen – eet hug på 4 timer, men det var nu også ok da fisken var en rigtig flot koi. Aftenen gav i alt 28 mindre sudere og karper og 2 spejl x 4,5 kg på take-a-parten, og en drømmefisk af en koi på method-feeder. Hermed tak til fotografen Jakob.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.