Glædeligt gensyn

    NY
  • 0
  • 1

Jeg var i dag tilbage i en af de gamle søer, hvor jeg startede med at fiske. Det er hvertfald over 10 år siden jeg var her sidst, den lokale sø i Vissenbjerg. Søen rummer en god bestand af skaller, karusser, suder og karper, men jeg har aldrig fisket den sent på året, men nu skulle det prøves. Normalt er søen godt fyldt med åkander, men de er på vej væk nu, så det er muligt at fiske.

Jeg valgte at fiske 11 meter take-a-part med et 1 gr flåd, dybden siger omkring 2 meter. Foderet som jeg brugte var VDE G5, hvor jeg siede de største partikler væk, samt noget meget let ler fra ECO fishing. Det gjorde at jeg kunne få rimeligt med agn ud, i forhold til foder. Jeg startede ud med 2 små foderkugler på størrelse med bordtennisbolde, med godt med pinkies.

Så var det bare at vente, og da der var gået en halv time fik jeg første hug, en fin skalle tog agnen forsigtigt. Dejligt med den første fisk i nettet, da jeg var lidt i tvivl om hvad nattefrosten havde gjort ved fiskene. Men det begyndte at kører godt jævnt, men stadig ikke skyggen af karusserne eller suderne. Så jeg prøvede at fiske med 10 cm slæb og en rød madikke i stedet for, det giver straks gevinst, jeg kroger en fin fisk, som jeg desværre mister, da jeg er nødt til at lægge godt pres på, da der stadig er åkander på vej ind med fiskene.

Men dagen går fint, til trods for regnvejret der kom. Jeg ender med omkring 3 kg fisk, primært skaller, 2 karusser og 1 guldfisk. Rart at fange en rigtig karusse i stedet for de mange karpe/karusse hybrider som man normalt fanger, pga af alle de karper der er sat ud i de forskellige søer.

Simon Jensen
Team Preston

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.