Utterslevmose var en fuser.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Fredag den 9. gik turen til utterslevmose, et delligt mede vand , som over sommeren havde givet godt med fisk. Men denne dag var der dødt og jeg mener helt dødt.Jeg prøvede tre pladser men ingen fisk . Men om lørdagen gik turen jo til susåen , så ikke nået problen. Men lørdag i susåen, gik det ikke efter planen . Men det var en super hyggelig tur aligevel , selvskabet var i top og vejret lunt , men jeg var lidt desparat efter en bare ok fangst. Så mandag tog jeg på en lille terapi tur til den lokale mose. Bare et par timer , pænt med skaller og et par karusser. Denne tur var helt, back to basic som billederne viser. Sad på en spand , 5 meter pool osv. super hyggeligt. Havde besøg af to piger på rulleskøjter som deltog i fiskeriet i en halv time. Og inden de drog afsteg spurgte de om jeg kom i morgen, da de der havde mere tid , jeg smilide og sage måske, vi havde hygget og grinet meget.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.