Måske sidste tur i trykken for i år.

Vinteren er på vej . Er du heller ikke helt færdig med at fiske, for i år ? Jeg må lige ha en tur mere til trykkevålde å. Det bliver på onsdag , jeg vil være der fra morgenstunden ( ca kl 9 ) Er du fisker eller bare nysgærig , så kom forbi. Hvis du ikke har grej men gerne vil prøve , kan du /i låne af mig. Håber der er nogle der har mod på en pjække dag , fra arbejde og en hygge dag ved åen. Vil fiske til kl ca 15 . Vis ikke vi ses onsdag så god arbejdslyst.

1 svar
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Hvis der skal gives en fidus bamse i 2013. Vil Mads fra Kolding være et godt bud. Mads tager turen fra Kolding til trykkevælde å i morgen for at fiske. Det er karakter , sådan Mads glæder mig til at møde dig . Kommer der flere 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.