Årets første tur

  NY
 • 0
 • 1

Så blev det endeligt min tur til at få skudt 2013 sæsonen i gang.

Valget faldt på Vissenbjerg skovsø, da der som regel er fint med fisk. Men jeg var da spændt på at se hvor aktive de var fiskene, da temperaturen havde været tæt på frysepunktet i nat…. Vejret var ellers super fint med en svag vind og en del sol.

Jeg valgte i dag at fiske 11 meter Tap, med et 0,3 gr flåd, og str 20 krog. Foderet var VDE Turbo Black, blandet med noget let ler, blandingsforhold 50/50…. Agn brugte jeg madikker, samt kompost orm. Jeg startede med at cuppe 3 kugler i manderin størrelse, og så var det bare at vente.

Der gik 15 min før første fisk kom på land, og efter 30 min var der jævnt med fisk på pladsen. Nu begyndte der også at komme skimmers på land og fiskeriet fortsatte jævnt i 3 timer, kun afbrudt af gedde problemer. Jeg endte med 23 skimmers og 92 skaller og en vægt på 4,6 kg.

En super start på den nye sæson, og lad os håbe at det milde vejr fortsætter.

Godt Nytår

Simon

2 replies
 1. mk fisker123
  mk fisker123 says:

  Kan godt mærke at det begynder at krible i fingrene efter at fange nogle fisk! Fantastisk ikke at være alene hehe 🙂

  Med det milde vejr ville man sagtens kunne lave en “spring League”

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.