Hyggemede i tryggevælde å.

Hej fisker.
Årets første Hyggemede er på søndag den 3 marts.
Alle er velkommen , der er ingen regler. Vi mødes på prambroen kl 10 .
Fisker når vi har pakket ud og stopper når åen er tømt for fisk.
Jeg henter maddiker hos Sports Dres fredag skriv hvis jeg skal tage med til dig / jer. Det koster ikke nået at deltage , man skal dog købe dagskort hvis man ikke er medlem af Køge sportsfiskeforening .
Hvis man ikke er medefisker ,men er nysgerrig og har spørgsmål er man meget velkommen til at komme og kigge på.
Hvis man ikke har grej og gerne vil prøve , så skriv så kan jeg tage Extra grej med . Vel mødt til hygge i Danmarks bedste å.
Med venlig hilsen Claus Foss.

3 replies
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Vi var 4 fiskere i Tryggevælde å i dag. Vi var spændte og havde alle glædet os. Men lad mig sige med det samme , det blev en fiske oplevelse der hurtigt vil blive glemt. Joachim fangede en havørde og en skalle og det var fangsten for i dag. Jeg var forbi åen i går og der var der en god strøm og vandstanden var ca. 60 cm under normal , men i dag var vandstanden normal igen , så nået var sket over natte. Vi fiskede et par timer og kørte så hjem. Jeg brugte en time til at leje med min nye iPad . Det blev der to små film ud af. De kan findes på youtube under danskmedefiskeri.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.