Tuel sø med SLF – tur 5.

Som noget nyt åbner vi i år op for, at “ikke medlemmer” kan deltage i vores konkurrencer. Dette for at højne konkurrenceniveauet, samt at få indput “ude” fra. Vi hjælper gerne helt nye fiskere i gang med medefiskeriet, ligeom vi prøver at give gavede konkurrencefiskere kamp til stregen.
Sorø består af en god blanding af medefiskere. Her findes hyggemedefiskere og nye fiskere med lidt grej, men også flere tidligere og nuværende landsholdsfiskere. Normalt er vi omkring 10 deltagere pr. tur.
For at juniorerne skal få en god oplevelse (og større fangst), placeres de på kanterne og seniorerne i midten.
I alt arrangeres 8 konkurrencer fra april til oktober.

5. TUR:

DATO: 18. august 2013.

STED: Tuel sø ved Søbjærg.

TID: Vi mødes ved søen kl. 8, fisketid kl. 10-14.

PARKERING/TILKØRSEL: Kør 2 km øst for Sorø ad Ringstedvej, her drejes til venstre ad Søbjærgvej. Efter 550 m. drejes til venstre, kør 370 m. og læs grejet af ved stien til søen. Derefter køres tilbage til Ringstedvej, hvor der parkeres lige overfor.

TILMELDING/SPØRGSMÅL: Via Medesiden eller til Peter på tlf. 21420565 eller mail: soroelystfiskerforening@sport.dk.

PRIS: kr. 40,- for seniorer og kr. 20,- for juniorer.

REGLER: DSF´s mederegler, dog max. 4 kg. tørt foder.

BEMÆRKNINGER: Strækningen blev sidste år brugt til senior-DM. Der fiskes stående i vand til knæene (husk vaders). De fleste fisker match eller feeder 20-40 m. ude. Der kan dog også gøres gode fangster på 6-8 m. pole.

OBS, NYT: Stedet vil blive brugt til dette års junior-DM.

4 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hvor skal der fiskes , Hvordan finder jeg det ? Er det stående i vandet ? Bundmede eller hvad ? Jeg har endnu aldrig prøvet denne metode , men det skal jo prøves. Overvejer at prøve det lørdag , enden strandsøerne eller tule.
  Er der nogen der vil hjælpe mig 😉

 2. bennymus
  bennymus says:

  De fleste står i vandet… Der fiskes match, pole og feeder. Tuel sø er et af mine favorit steder. Masser af fisk..store skaller og brasen. Jeg kan ikke forklarer hvordan du kommer derned her.. du skal nemlig igennem en fremmed mands have som vi har fået lov til. Hvis du deltager i klubturen så mødes vi et sted efter nærmere aftale og så viser jeg vej derned..

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.