superfiskeri med fætter på besøg i dag

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19

Christian møller fik i dag sin fætter på besøg og fiskefeber har nu banket så lang tid i kroppen at de håbede snart den is vil forsvinde. Kl 9 var de oppe ved søen men desværre der var is over alt , så der kom et par drenge hjem som tog sig til at lege ved 12 tiden blev søen igen tjekket og de kom hurtigt hjem nu var der kommer en hul i isen , så 7 meter take a part og pole blev pakket og afsted var de. Efter den første time var der ikke sket noget men så begyndte de at røre på dig og en efter en kom i land . Efter dejlige 4 timer ved søen var der kommet 66 fisk på land både guldfisk og hybrid karpe måtte op i nettet i dag . To glade drenge vendte hjem med det store smil. Alle fisk blev taget på maddikker en eller to på krogen

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.