Brasen i Odensen Å

    NY
  • 0
  • 1

Jeg ville gerne ud og fiske i dag , og valgte blev Odense Å. Efter at se flere har været der ud resultat tog jeg kun en klap stol , en bundmedestang , keepnet og taske under armen. Jeg ville starte ved Ejby mølle og der blev fodret med feeder 3 gange og derefter blev det til ventetid og ventetid , 45 min kom der hug men ingen fisk , efter 1,5 timer kom der hug igen og nu var der fast fisk . En dejlig å brasen kom ind og net kanten og det viste sig til at være en på ca. 1 kilo . efter 45 min. mere valgte jeg en ny plads og det gav ingen fisk . Til sidste gik jeg tilbage til den første plads og prøvede igen 40 min men uden held .

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.