Andendagen i den lokale lake!

    NY
  • 0
  • 1

Efter gårsdagens kæmpe succes for Kærgaard, havde vi besluttet os for, at der også skulle være lidt opgang at spore hos mine fangster specielt! Så vi valgte, at fiske ved den lokale stensikre sø, der altid er fisk i.
Dagen startede med noget sne og regn, og vi var derfor noget usikre på, hvorvidt vi ville kunne udholde de byger, som vi nok ikke kunne undgå i løbet af dagen, men afsted det kom vi. Kl. 9 stod vi endnu en gang ved breden, og vi valgte netop den bred, hvor den kolde luft fløj ind i hovedet på os, men efter tidligere erfaringer så var det her det ”sneede”. Både bogstavligt og billedligt. Vi satte os med 10 meters mellemrum, og der gik da heller ikke mere end en halv time før vi var i gang. Dagens udvalg af stænger var nemlig småt, da fiskeriet ikke var særlig svært, valgte vi polestænger i 3-4,5 m, dog var vi begge enige om, at en 9,5 m TAP ikke ville have skadet noget.
Vi fiskede i tre timer, og man må sige, at jeg klart havde det bedste fiskeri, Hvilket også ses af dagens vægte.

Jeg fik 3,800 kg
Kærgaard fik 1,890 kg

Generelt set fik vi begge fisk lidt hele tiden, men mit fiskeri var bare mere stabilt, omend det ikke var så nemt som forventet.. Vi fiskede begge med flåd i 0,2-0,6 gr, og ved bunden.
Super hyggelig dag ved vandet, selvom det godt nok var koldt nu solen ikke var fremme ligesom i går :)!

Morten Gnalling
Team preston

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.