Væsentlige ændringer til Spring Cup 2013

P.g.a. det kolde forår er skallerne endnu ikke kommet talstærkt op på Stevnstrup stykket om det gør det inden weekenden ved vi ikke. Idet vi gerne vil undgå et dårligt fiskeri til Spring Cup har vi derfor valgt at flytte konkurrence strækket fra Stevnstrup til Randers.

A-sektionen vil nu være på Justesens Plæne og B-sektionen vil være på Vasen. Husk at medbringe skridt støvler på vasen, idet nogle af pladserne står under vand når vandstanden er på sit højeste.

Lodtrækningsstedet er ligeledes ændret til P-Pladsen modsat Justesens Plæne (Brotoften, 8900 Randers). Her er der gratis parkering og man kan kører sit fiskegrej over den blå gang/cykelsti over til Justesens Plæne. Lodtrækning vil foregå kl. 08.30 om lørdagen og kl. 08.00 om søndagen.

Vi har lavet et skema ala det vi bruger ved DM, således at kant pladserne vil blive fordel mellem holdene.

P.g.a. den længere transport til sektionerne ændre vi fisketiden begge dage med ½ time, således at vi Lørdag fisker fra kl. 11.30 til 15.30 og søndag fra kl. 11.00 til 15.00. Der er fortsat heavybaiting 10 min før.

Præmieoverrækkelsen flyttes ligeledes, således at det kommer til at foregår hos BaitNGear, Gl. Stationsvej 3, 8900.

Vi ser frem til mødes og fiske med jer i den kommende weekend og håber på godt vejr og en god konkurrence.

Med venlig hilsen

Ulrik Møller og Bjarne Johansen

11 replies
 1. timpe
  timpe says:

  I know its in the Friday but i am fairly sure that all those fishermen wont be too happy with us filling up the venue on the Saturday – anyone fishing Stevnstrup this week ?

 2. Franz Thomsen
  Franz Thomsen says:

  I en årrække var jeg medlem af Tuse Ås Ørredsammenslutning, som står bag store smoltudsætninger (ørred-smolt) i Tuse Å systemet. Et stort antal nyudsatte smolt betød typisk en masse kuldrede fisk, der forholdsvis ukritisk at hugge på alt hvad de så (måske p.g.a. den “unaturlige” fødetilgang de var vant til fra opdræt). Derfor henstillede man til, at der blev holdt igen med fiskeriet især nedstrøms udsætningsstedet, indtil smoltudtrækningen nogenlunde var overstået.

  Måske er det helt anderledes med laksesmolt i en langt større å, og der er vel ikke noget formelt fiskeforbud på plænen efter udsætningen. Men alene signalværdien ved to dages massivt fiskepres på selve udsættelsesstedet lige efter udsætningen kunne måske bringe rabiate fedtfinnefiskere op i det røde felt?! Er det muligt at få et ok fra dem, der udsætter fiskene eller vil det være håbløst/umuligt/at overdrive..?

 3. Bjarne
  Bjarne says:

  Har du flere oplysninger om denne udsætning, sted og tidspunkt og evt. hvor du har dine oplysninger fra ? Jeg har ikke tidligere hørt om denne udsætning / forholdt mig til den, men vi skal selvfølgelig ikke komme på kant med andre fiskere. Bjarne

 4. Franz Thomsen
  Franz Thomsen says:

  Jeg kender kun til udsætningen fra ovenstående link. Så jeg ved ikke hvor stor en udsætning, der er tale om – om den kun er symbolsk i anledning af festlighederne om fredagen.
  Måske er det en storm i et glas vand. Men man kan jo risikere at træde nogen over tæerne.

 5. Bjarne
  Bjarne says:

  Jeg tager imorgen fredag op og testfisker Stevnstrup stykket og er der fisk der rykker vi med sikkerhed fra justesens plæne til stevnstrup stykket. Hvis der ikke er fisk på stevnstrup stykket, ved jeg snart ikke hvad vi skal gøre. Men tak for informationerne. Bjarne

 6. bingo fuel
  bingo fuel says:

  Jeg har desværre siddet og fisket konkurrence i åer hvor der lige er sat smolt ud… og det er ikke godt.

  Skallerne bliver stresset, og gider ikke hugge, det gør smoltne til gengæld, de kan slet ikke stå for sådan nogle flotte maddiker…- om / hvor meget den mængde de udsætter betyder noget, ved jeg ikke…

  peter

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.