Der er fisk på Stevnstrup

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Opvarmning til Spring cup.

Vi var fire mand der tog op til Stevnstrup, for at se om skallerne var trukket derop. Vi blev glædeligt overrasket, da Peter Hansen efter heavy baiting på take apart, havde fisk med det samme og han fangede jævnt hele dagen. Bjarne og Thomas var en time om, at komme i gang på henholdsvis bolo og bund, men det endte med at de også fik fornuftigt gang i den. Jeg var selv med for at hjælpe og hygge mig, som i fleste jo godt ved hvorfor. Senere på eftermiddagen kom Preston drengene Peter Larsen – Morten – Kim – Simon – Ole, for at se om der var fisk på strækket. De gik dog hurtigt op, for at rigge grej til, så de er klar til lørdagens fiskeri.

Der blev fisket i ca. 4 timer:

Peter Hansen 15 kg.
Bjarne 9 kg.
Thomas 8 kg.

Med venlig hilsen

Jakob Team Browning

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.