93,4kg snot

  NY
 • 0

Har lige været en tur i Ollerup for at se om det langt om længe ku lade sig gøre at få lidt brasen ind på pole. Ellers var planen at ta dem på match. Så denne gang havde jeg taget 7mtr pole og 2 matchstænger med og så var planen at jeg ville fiske match på kort distance for så at trække fiskene ind på polen. Men fik aldrig kastet matchstangen ud da der var brasen i anden kast på polen og sådan fortsatte det i lang tid. Jeg kæmpede dog meget med de satans små skaller der er i søen hvilket umulig gjorde brugen af orm og madikker. Udover en periode hvor jeg kun kunne fejlkroge fiskene havde jeg stabilt fiskeri over de 6 timer jeg havde til rådighed og endte da også på 93,4kg fisk. Ny PR med 7mtr pole :o)

Tak for hjælpen til den kommende storfanger/junior fisker som hjalp med at veje og ta billeder. Fik aldrig hans navn :o)

Mvh Søren

5 replies
 1. mk fisker123
  mk fisker123 says:

  Jeg håber at du har opbrugt din kvote, så du ikke tæver os synder og sammen på søndag, haha!
  sejt fisker :)!

  Jeg kan godt huske, da jeg selv havde de der snotplader inde og vende på poledistancen forrige sommer, det er bare fedt!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.