Sommer League 2013 skudt igang!

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Dagen var endelig kommet, hvor første afdeling af Sommer League 2013 skulle afholdes. Der var 9 tilmeldt og vi skulle fiske i Vissenbjerg skovsø. Der var flere nye ansigter, hvilket er utrolig dejligt at se! 🙂

Kl 8 mødtes vi ved parkeringspladsen ved ” Afgrunden”, hvor vi efter lidt hygge-snak fik trukket lod om fiskepladserne. Vi havde på forhånd afsat 4 pladser på den mere åbne side af søen og 5 pladser på skovstykket. jeg troede mest på at fiskeriet på skovstykket kunne bære de 5 frem for det åbne, derfor var valget således.

Efter vi alle havde trukket en plads og pakket ud startede vi kl. 10.00 klar til fire timers fiskeri. Mit setup idag var af mere sparsom karakter, da jeg valgte at pakke to matchstænger ud og en 5m pole. Ideen var, at jeg helst skulle have hovedparten af fiskene på match for så senere at gå ind og nuppe en suder eller en karusse sent i konkurrence (den sidste halve time)… Bare det dog var gået sådan ;)!

Som dagen skred frem kunne jeg se, at mine naboer virkelig pressede mig ved at fange den ene skimmer/skalle efter den anden på pole og TAP, mens jeg stædigt blev ved med at fiske match. Her fik jeg dog også i ny og næ en skimmer.

Da minutterne i den sidste time slap op, vi havde pakket sammen og vejet, måtte jeg konstaterer, at jeg var blevet slået af de to fiskere til venstre for mig, Mikkel og Oliver. De viste virkelig vejen i dag! Det var satme flot
🙂

Det blev desværre, som man måske kan fornemme, ikke til nogen suder til mig i dag, men den sørgede Allan for i stedet, som sad til højre for mig (den var cirka 1,2 kg). Alex fik også en mindre suder på 200 gram 🙂

Dagens resultat:

Plads nr. 2, Mikkel Fuglsang 4,84 kg (dagens vinder! og 225 kr. rigere)
Plads nr. 3, Oliver 4,64 kg (nr. 2 og 135 kr. rigere)
Plads nr. 4, Morten Kirkegård 4,38 kg (nr. 4)
Plads nr. 5, Allan Lauridsen 4,08 kg (nr. 5)
Plads nr. 6, Rasmus Fuglsang 2,38 kg (nr. 8)
Plads nr. 7, Casper Kærgaard 3,05 kg (nr. 7)
Plads nr. 8, Michael Wohlert 1,12 kg (nr. 9)
Plads nr. 9, Alex 4,55 kg (nr. 3 og 90 kr. rigere)
Plads nr. 10, Magnus Wohlert 3,66 (nr. 6)

Til slut vil jeg sige tak for en super dag til alle deltagende, hvor alt bare klappede og fiskeriet var meget ens for alle. Jeg håber, at dagens resultat med to juniorer i top kan give andre blod på tanden til næste gang! Vi ses forhåbentlig til afdeling nr. 2, som foregår i Odense Å, d. 9. juni

/Morten Gnalling
Team Preston

3 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Først stor ros til Morten , fedt du har overskud til at lave sommer leauge. Skønt at se nye fiskere med til stævnerne, og mega skønt at de nye fiskere er unge fiskere. Det kan ikke gøres bedre, fedt ,fedt og mere fedt. Tak Morten. Og tillykke og velkommen til de unge fiskere.

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Hej Morten stor ros for at du også vil hjælpe med at lave lidt stævner og dejligt at se alle de nye fisker
  fedt at se det med de små stævner at folk vil gerne komme og hygge sig .

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.