6 timers parstævne i jels

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Endelig kom dagen hvor årets første medekonkurrence i Jels Søerne skulle afholdes. Der skulle fisker 6 timers, hvor man stod to mand på samme plads. Der gik rygter om vilde fangster ugerne op til, så optimismen var høj under udpakning af grejet.

14 mand var i dag mødt op til en næsten spejl blank Nedersø, hvor man ind imellem kunne iagttage fisk springe, og bryde den helt glatte overflade.

Efter velkomst og betaling af deltagergebyr gik udpakningen igang. Kl.9.00 kom Jels Fiskeriforening forbi for at tjekke fiskekort. Vi som arrangør har haft/har tæt samarbejde med netop Jels Fiskeriforening. De er en rigtig god medspiller til disse arrangementer.

Kl.10.00 gik starten, og der blev hovedsagelig kørt samme taktik på alle pladserne. En linje på 6-7 m. Pole og en linje på 30-55 m. til match og pole, hvis nu fiskene ikke kom ind på pole distancen. Søren Sørensen var hurtig med en skalle på polen, mens Morten Kirkegaard og Peter Schyrt fik 3 brasner på pole inden for det første kvarter. Noget mere trægt foregik det i den anden ende, hvor Elo Kjerside, Reijn Bonn, Jesper Larsen og jeg var placeret. Der gik noget tid før første fisk var i rusen.

Efter en times tid var det tydeligt at det slet ikke ville blive det tonse-fiskeri vi havde håbet på. Fiskene som ellers stod tæt pakket tidligere på uger var nu væk, og det så ud til at blive en hård kamp om fiskene på distancen. Ulrik Møller og Jakob Øskov valgte at fiske noget længere ude med feederstangen. Dette skulle senere vise sig at være en af nøglerne til at få et rimelig konstant fiskeri.

Mark Reading og Tim Persival havde trukket nr. 7 helt oppe mod sivene. De var de eneste som fik en stabilt fiskeri på polen, hvor især de sidste 1,5 time var rigtige gode for dem. Ugens gæst Rune Kath var endelig kommet frem af buskene, og dannede idag partner med Sørensen. De havde trukket midt i, og magtede ikke presset efter 4-4,5 time, hvor grillen var mere tiltrækkende.
Der var tydeligt at vinderen skulle findes på de to kanter, eller hos browning som havde et rigtigt fint fiskeri på den langt feeder.

Efter indvejningen blev der serveret rigtigt lækker mad fra Kokkekompagniet.dk, som endnu engang havde “ramt plet”.

Vægtene blev fordelt således:
Plads 1 Peter s/morten k 10,73 og 9,62kg 20,35kg 2
Plads 2 Ulrik/Jacob 13,58 og 5,03kg 18,61kg 3
Plads 3 Søren L/Mads ,21 og 5,72kg 7,93kg 5
Plads 4 Søren S/Rune 1 og 1,09kg 2,09kg 7
Plads 5 CasperJesper 6,63 og 1,44kg 8,07kg 4
Plads 6 Elo/ Rein 0,79 og 2,42kg 3,21kg 6
Plads 7 Tim/Mark 11,75 og 11,89kg 23,64kg 1

Rigtig dejlig dag med kun få men stor regndråber. Fiskene var ikke rigtig hjemme, men det gjorde ikke det store. Vi håber på stor opbakning igen næste år hvor der igen vil være 6 timers par-mede pinsedag.

Casper Kærgaard

Billeder kommer senere

8 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Var det sådan det var ? Frokosten var ikke for god i Køge , men der er sku så langt til jels. Godt at læse i har haft et godt stævne. Stort tillykke til vinderne.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.