Morgentur med take-a-parten

  NY
 • 0

Satser meget på en fisketur hver dag den sidste uge i ferien. En uge med take-a-parten inden der skal trænes til DM. I dag ville jeg fiske karper i en sø jeg ikke har fisket i år. Kl. 7.30 var grejet sat op: 11,5 m tap monteret med det grove topkit – 0,8 grams vindflåd, 0,20 hovedline, 0,16 forfang, og en 12ér krog, der passer til 2 majs. Der er en del mindre fisk i søen, og jeg ville satse på at sortere lidt i fiskene, og forhåbenligt få nogle af de større eksemplarer. Cuppede en blanding af partikler, pellets og fuglefoder – ville lige se om dette var ok, eller der også skulle foder ud på pladsen. Der kom hurtigt rigtig mange små fisk på pladsen – de var squ aktive i dag, nok pga. det varme vejr. Fik sorteret de mindste fisk fra, men der kom aldrig helt gang i de store i dag. I alt 32 karper i nettet på 3,5 time, med en enkelt god spejlkarpe på 3,5 kg. 10,5 kg i alt. Fantastisk vejr at være ude i, desværre ikke mere end en enkelt god fisk i nettet. Hvis jeg kan komme op i ordentlig tid i morgen tidlig, skal jeg en tur til min yndlingssø Vissenbjerg.

2 replies
 1. RB
  RB says:

  Hej Peter fin fangst hov det har jeg sagt for vi mødtes jo lige nede ved det fantastiske vand 😉 og tak for det foder du gav os det lokkede lige en 2 kg fisk ind :-))

  Mvh. Alexander RB

 2. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Det var hyggeligt at møde jer – og godt i fik nogle fine fisk på land! I ligner nogle der gerne vil fiske mere – mon ikke vi ses ved noget vand en anden gang. Håber i får flere gode ture..

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.