3 ture i Vissenbjerg

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Har været 3 ture i Vissenbjerg de sidste 3 dage. Jeg skulle lige afreagere med take-a-parten, inden træningen op til DM. Har prøvet 3 forskellige pladser. Samme foderblanding alle 3 dage: Big Fish, Halibut BBQ, lidt farve, og masser af majs, pellets og partikler. Og så var planen at fange nogle af søens bedre fisk. Men: Det var varmt, og småfiskene var MEGET aktive. Har kun fisket med 2 majs på krogen. En enkelt majs har i lange perioder været umuligt pga. småfisk. Tacklet til dagene var 0,8 grams vindflåd på 0,20 hovedline, 0,16 forfang med en 12ér krog for enden. Samt et lille naphagl på bunden. Et groft tackel, men det er også til store fisk, og jeg vil have chancen for at få en af de store på land – hvis den hugger.
Tur 1: Formiddagstur. Satte mig på den nye bro ved øen, fed plads – Jeg havde ikke de store problemer med skaller på denne tur. Efter opfodring med cuppen, gik der lang tid inden de større fisk fandt foderet. Herefter fint fiskeri, fik 3 kilosbrasener og 3 gode sudere, samt nogle mindre brasener. Sprang linen på en stor fisk der drønede bag om øen. Samlet fangst ca. 9 kg.
Tur 2: Formiddagstur. Satte mig bagerst i søen, hvor jeg kunne fiske op ad sivene. Her var ufatteligt mange skaller i vandet, og enkelte gedder der jagede inde i foderet. Det lykkedes at fange 4 suder og lidt brasener, i alt 5 kg.
Tur 3: Aftentur. Jeg gik over på skovsiden og pakkede grejet ud på den bagerste plads i skoven. Fodrede op på 2 pladser. En plads tæt på sivene, hvor jeg kun fodrede med partikler og majs, og en plads lidt væk fra bredden, hvor jeg også brugte forfoder. Sivpladsen var komplet umulig at fiske på, her kunne jeg ikke engang komme til bunden med 2 majs. På den anden plads var der også mange skaller, men det var muligt at komme til bunden med 2 majs på krogen. Også her gik der lang tid inden de større fisk viste sig. Aftenens fangst blev et par karper og nogle brasener, i alt ca. 7 kg.
Næste gang jeg skal til Vissenbjerg skal det være lidt koldere – så tror jeg der er større chance for at få flere af de gode fisk i nettet. Jeg så en del karper svømme højt i vandet og sole sig, så de er der.

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Du har rigtigt hygget dig ved den smukke sø.
  Pæne fangster alle dagene , dog uden de helt store fisk du havde håbet på.
  Men svært at være rigtig skuffet i det fine vejr.
  God træning , nu med hjul 😉

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.