Mikkel og jeg på fisketure.

    NY
  • 0
  • 1

Endelig kom dagen hvor jeg skulle over til Mikkel. Jeg skulle være der fra lørdag til tirsdag. Jeg kom over til Mikkel kl. 2. lørdag. Vi pakkede mine ting ud, så ville vi ned og fiske, det blev til en lille gedde tur. Men efter 2:30 time uden en gedde, gik vi hjem, Da vi havde spist gik vi ned til Mikkels sø og fiskede i 20 min. Jeg fik en lille suder 🙂 så gik vi i seng. Vi havde sat vækkeuret til 3:30.
Da vækkeuret ringede gik vi op og fik noget at spise. Derefter vækkede Mikkel sin far for han skulle køre os ud til det hemmelige karpe vand. Da vi kom ud til søen begyndte vi at pakke tingene ud. Vi fik sat stængerne ud også var det bare at vente. Da kl. var 9 havde vi stadig ingenting. Så ville Mikkel om på den anden side af søen for at fiske, men jeg blev og passede på de andre stænger. Der gik ca. 2 min, så kom Mikkel løbende og sagde at jeg skulle tage min fiskestang, han havde set karper. Da jeg kom derover så vi mindst 15 karper både skæl og spejl. Vores gæt var at de var mellem 5-7 kg, men de ville ikke tage vores boilies. Så ingen karper til os, vi gav op kl 15.
Da vi kom hjem fik vi lige sovet et par timer, så var vi klar til at tage til Vissenbjerg Skovsø. Vi pakkede telt så vi kunne sove derude. Vi ankom ca. kl. 19 og vi fik sat telt op, og var klar til at fiske fra kl 20:30 til 23. Jeg fiskede med 9.5 meter tap og Mikkel fiskede med feeder, og 6 meter pole. Da kl. var 22:30 kunne vi ikke se noget og måtte bruge knæklys 🙂 Vi sov fra kl. 23 til 6:30 og fiskede igen fra kl. 6:30 til 12.
Ps. Mig og Mikkel fik vores første karusser dem på billedet.

Vægten blev:

Oliver – 12,7 kg.
Mikkel – 5,9 kg.

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.