Hyggelig tur med ungerne

  NY
 • 0

Konen skulle på arbejde, dejligt vejr – selvfølgelig skulle jeg ud at fiske med ungerne her til aften. Som altid: Forbi MC og hente rigeligt med burgere og pommes, så var der aftensmad, og jeg kunne pakke grejet ud. En 3,5 m pole til deling, lidt foderrester og de sidste 5o levende maddiker fra DM. De skiftes til at fange 2-3 fisk hver, og jeg sidder ved siden af og guider slagets gang. I denne sø fanger vi normalt kun skaller på vores hyggeture – i dag kom der et par pæne fisk på land, en brasen på 1 kg, og en suder på ½ kg. Gode fightere på den korte pole. 2 timers fiskeri gav ny hyggerekord: total 115 fisk.

7 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Super familie hygger 😉 gir du dine børn Extra lomme penge for at fiske med far 😉 eller det af lyst ?
  Er der en ny Danmarks mester påmvej i familien ?
  Karpe tur og tur med børnene , så bliver det ikke meget bedre 😉

 2. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Ja, det er sgu hyggeligt. Og jeg har brug for at lokke dem lidt for at komme med, og de SKAL ud i naturen. Ellers overtager iPad og MineCraft og dyrene i haven det hele. Burgere og pommes virker godt , men normalt vil de gerne med, de skal bare lige have et lille skub, og så bliver der spist, fisket og jagtet frøer…

 3. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Jeg har fået enkelte karper i søen. Samt et par rimter – største rimte på 2,6kg. men rimterne er der meget langt imellem. Fisker mest i denne sø om vinteren, da der plejer at være stabilt fiskeri, bare der ikke er is på søen. Jeg har planer om snart at tage en sommertur derude uden ungerne og med take-a-parten, tror også på en god fangst i de varme måneder – netop som du har gjort! 25 kg – det er squ godt!

 4. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Kom der fisk på land i dag? Tager selv ud i morgen efter karper og suder med take-a-parten. Skal også afsted på lørdag, og kunne godt finde på en brasentur, lidt afhængig af hvad du fik i dag..

 5. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Kender desværre kun alt for godt det med gedder på fiskepladsen i søen – vanvittigt irriterende. Det samme sker meget ofte i Vissenbjerg. Får bygget noget godt fiskeri op på foderpladsen, og så rykker der et par gedder ind og smadrer rundt. Var i Vissenbjergs i tirsdags og fik knap 10 kg, mest skimmer og brasenerne. Da der var godt gang i brasenerne, kom der straks gedder ind og det gode fiskeri var slut arghh!! Måske jeg skulle lave lidt fiskefrikadeller…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.