Nye medefiskere (og gamle) på tur med Sorø

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Kalenderen sagde efterår, men der var sol og sommer over Sorø i lørdags, hvor 6. afdeling af Sorø´s åbne klubmesterskab blev afholdt i Pedersborg sø. Konkurrencen var også sidste træning inden junior DM i næste weekend.

Det blev samtidig en dag, hvor vi bød velkommen til hele fire nye fiskere. Et par af dem var gamle medefiskere, men en enkelt fluefisker og en ny junior var også i blandt.

Seniorerne (7 stk.) fiskede i A-sektionen og juniorerne (5 stk.) i B-sektionen.

I A-sektionen sad den “nye” fisker Kenneth. Kenneth havde i sine juniordage medefisket en del, og efter selv at have haft nogle gode ture til søen, havde han nu fået mod på en dyst mod resten af Team Sorø m.fl. Han var den eneste af seniorerne, der i store dele af konkurrencen fiskede med bundmede, og han var også den eneste der fik brasen over 300 gr. Desværre for Kenneth, fik han samlet keepnettet helt sammen, da han skulle bære det op, og minimum to gode brasen røg i vandet, inden de kom på vægten.

Efter Kenneth sad Franz og Benny og havde en tæt kamp. Kun 160 gr. skilte dem efter fire timer og endnu engang var det Benny, der trak det længste strå, og vandt håneretten.

På plads 4 havde Stef taget opstilling. Stef har de sidste par år domineret Ringsteds medekonkurrencer, men nu havde han valgt at prøve kræfter med “storebroren” Sorø (undskyld Ringsted). I gamle dage har han fisket mange konkurrencer i Vallensbæk, og talenterne fra kortpole var ikke glemt, da Stef endte med flest fisk på dagen (258 stk.).

Undertegnede sad på plads 5 og kæmpede en hård kamp mod Stef, men en lidt større snitvægt på skallerne, skulle vise sig at være nok.

Forbundsinstruktør i fluefiskeri Peter var næste mand. Helt ny i medefiskeriet med kun en kort instruktion, klarede han sig fantastisk flot, og med lidt mere forberedelse, bliver han svær at slå.

Sidste senior var Peter M. Han brugte meget tid på brasen uden det ventede resultat, og det kom til at koste ham i det meget tætte felt. Mindre end ½ kg. skilte fire mand.

I B-sektionen var der også tæt kamp om sejren. Mathias var den eneste der fik gang i lidt brasen. Han havde flere gode brasen og der gik rygter om at han ville vinde, men han blev presset af Frederik og Johannes, og i den sidste ende blev Johannes mange skaller afgørende.

Laurits som vandt sidste tur kom aldrig helt tæt på, og Nicklas (Stef´s søn), som var ny med en polestang, gjorde det rigtigt godt, men havde det svært mod de ældre og garvede fiskere, men han skal nok få et godt resultat, ved det kommende DM.

Resultatet blev:

Standplads 1: Kenneth Christiansen 1,98 kg.
Standplads 2: Franz Thomsen 6,34 kg.
Standplads 3: Benny Kristensen 6,50 kg.
Standplads 4: Stef Andersen 6,74 kg.
Standplads 5: Bo Pedersen 8,96 kg.
Standplads 6: Peter Stoltze 4,32 kg.
Standplads 7: Peter Machholdt 6,26 kg.
Standplads 8: Laurits Sloth (jun.) 4,94 kg.
Standplads 9: Nicklas Andersen (jun.) 2,68 kg.
Standplads 10: Frederik H. Pedersen (jun.) 6,66 kg.
Standplads 11: Mathias Machholdt (jun.) 7,16 kg.
Standplads 12: Johannes Olesen (jun.) 7,26 kg.

Massere af fisk til alle, og en god generalrøve inden junior DM.

Sorø´s næste åbne konkurrence er den 12. oktober i Tryggevælde å. Her vil sommerens varme vand og andemad være afløst af massere af brasen og gode skaller. På forårets tilsvarende tur fik 10 mand over 225 kg fisk, så har du lyst til en god fangst i godt selvskab er du meget velkommen.

Bo P.

2 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  I er så seje og meget inspirerende at læse jeres fiske rapport . I har virkelig nogle gode ting igang.
  Tak for jeres åbenhed , at jeres stævner er for alle er mega god stil.
  Jeg vil gøre alt for selv at komme til jeres næste stævne , og vil også prøve at lokke flere med.
  Knæk og bræk til junior DM .

 2. Stoltze
  Stoltze says:

  Super referat fra en super dag! Jeg har sjældent hygget mig så godt med så små fisk! Jeg håber, at jeg kan komme med til Tryggen også og der forhåbentlig runde de 10 kg – det må være første milepæl. Måske skal jeg også bruge lidt mere tid (lidt mere som i bare en lille smule) på at gå lidt rundt og lure lidt teknik af hos jer andre. I lørdags blev det mest bare til obskøne bemærkninger gennem sivene 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.