VM 2013 – Alle ankommet søndag

    NY
  • 0

Nu er vi alle landet ved hotellet, der ligger ca. 10 km fra dette års VM-vand, Kanal Zeranski (staves!?). Peter Larsen og Claus J kom allerede i onsdags, hvorefter Simon og hans ven den yderst kompetente bankrunner Erik dukkede op i går. Holdkaptajnen Ole og Struck fandt også på trods af vanskeligheder med mangel på brændstof (de løb tør for diesel midt inde i Warszawa, og måtte hjælpes det sidste stykke) frem til hotellet her til aften. Og sidst men ikke mindst nåede Rikard samt undertegnede frem til hotellet efter flere irriterende bilkøer i Tyskland.
Fiskeriet har for dem, som ankom tidligt, budt på vægte mellem ca. 1,5kg og 3,5 kg (primært skaller, løjer, flire og skimmers), selvfølgelig uden for konkurrencestrækket. I morgen bliver den første træningsdag hernede, og vi vil forsøge at få lagt noget op fra hver træning.
Der følger til aften et stemningsbillede af et noget usædvanligt køretøj fra den tyske motorvej, det kunne til forveksling ligne Ole og Struck i bedste stil 😉

/Morten Gnalling
Team Preston

Ps. beklager at der ikke har været tid før nu, men der vil komme noget mere op omkring fiskeriet her mandag, tirsdag i løbet af aftenen.

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.