Lørdagstur

    NY
  • 0

Efter en ufrivillig fiskepause kom jeg endelig af sted igen. Har været syg et par uger, så fiskeriet skulle være let tilgængeligt, og jeg valgte en sø hvor jeg kan parkere 20 meter fra fiskepladsen – og kunne slippe for at slæbe grejet ret langt. Blandede et halvt kg Big Fish, Halibut BBQ og sort farve, og åbnede en dåse majs. 10 meter take-a-part, 1 grams flåd, 0,14 hovedline, 0,12 forfang og en 12ér krog der passede til et enkelt majskorn. 2,1 mm hollow i karpekittet, og så var jeg klar til at cuppe et par kugler foder med majs på fiskepladsen. Der gik ikke lang tid før første brasen var i nettet, og den første times fiskeri gav 8 brasener. Herefter kom de fuc…… gedder ind på pladsen og hærgede en time – ingen brasen denne time. Sidste time forsvandt gedderne, og brasenerne kom tilbage, dejligt. De 3 timers fiskeri endte med 12,8 kg i posen, 17 brasener, 2 aborre og 6 skaller. Alle brasener blev fanget på en enkelt majs. Prøvede lidt med orm og orm/majs – men det gav kun skaller og aborre i dag. Håber jeg kan smutte ud til karperne et par timer i morgen…

2 replies
  1. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    Hej Joakim. Håber i hyggede og fik lidt fisk i nettet, selvom gedderne er meget aktive på denne årstid. Har tidligere set gedder over 5 kg fræse rundt og jage på foderpladsen, og de kan godt nok forstyrre fiskeriet. Pænt store gedder i så lille sø. Vi ses nok om et par uger.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.