Fyraftenstur

    NY
  • 0
  • 1

I fredags havde jeg planlagt en fisketur til Langesø, det passede med at jeg kunne nå en tur efter arbejde, samt nå hjem til aftensmaden. Jeg havde en plan om at sidde ved bådhuset, men da jeg kom kørende langs søen, tog jeg en hurtig beslutning om at side på modsatte side, det er kun muligt fordi at vandstanden er lav, pga ombygning af bådehavnen. Jeg ved godt at det er fy fy, at sidde hvor jeg gjorde, men nu er det ekstra ordinært at vandstanden er så lav.

2 stk matchstænger var pakket, en med fast tackel og en med slider. Jeg startede dog med at prøve den med fast tackle først, og der kunne jeg lige nå bunden på 3,5 meter. Foderet var 1 kg VDE Superfeed og 1 kg VDE Supercup, agnen var 2 liter hvide madikker og 1 dåse.

Planen var lidt at prøve at få gang i et fint skalle fiskeri, normalt fisker jeg altid brasen, men der er kommet flere fine skaller i søen. Jeg foderede op med 10 kugler fyldt med madikker på 25 meter, og det lå bare helt perfekt på 25 meter.
Efter 15 min får jeg første hug og en fin brasen viser sig, det var ikke lige planen, men en rigtig flot fisk. Herefter sker der ikke meget, det er faktisk først efter 1,5 time, at der begynder at komme gang i skallerne. Men så går det også fint, med fisk i hvert kast. Jeg ender med 5,4 kg fisk på 3 timers fiskeri, så det var rigtig fint og dejligt at få fisket lidt match, da det ikke er det jeg fisker mest.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.