Tryggen – 25.4.1993

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Claus Foss´ mange – fede – indlæg fra Tryggen, får mig til at tænke på ”de gode gamle mededage”. Jeg boede i Gladsaxe fra 1989-1996, og fiskede også som en gal dengang – og selvfølgelig mange medeture til Tryggen. Kiggede i de gamle fangstjournaler, og i de gamle billeder. Der var ikke digitalkamera på det tidspunkt, så jeg tog ikke mange billeder. Lidt kom dog frem – fra den fedeste tur til Tryggen den 25.4.1993. Havde flere gode ture med Peter Braasch og Tommy Andersen dengang, men denne var alligevel lidt ud over det sædvanlige. Forår, sol, vindstille – og masser af fisk. Vi fiskede på et stræk hvor der dengang var frit fiskeri. 7-8 meter pole, og fangsten var næsten kun skaller, men mange af slagsen. For mit vedkommende: Hjemmeblandet forfoder, 7 m pole, 2 grams flåd, 0,16/0,12 line og en 10ér krog. Husker at løsfodring med majs over foderpladsen gav rigtig godt med fisk. 3 timers fiskeri gav for mit vedkommende 205 fisk, næsten kun skaller, med en samlet vægt på 46 kg. Har ikke noteret hvad Peter B. og Tommy fangede i kg, men det var godt. Der var også fisk i Tryggen i de gamle dage – og som Claus F. ofte skriver: Fantastisk dag !! Billederne er lidt utydelige – tog et billede af de gamle billeder med digitalkameraet for at kunne lægge det ind på Medesiden. Tilbage til nutiden: Senere i dag tager jeg på tur med ungerne – det skal nok blive sjovt.

2 replies
 1. JFA
  JFA says:

  46 kg. på 3 timer, det var da ellers noget af en fangst.
  Der er langt mellem de fangster i tryggen for mit vedkommne, jeg har slet ikke nået 46 kg. endnu 🙂
  Fin rapport med fine billeder 🙂

  Joachim

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det glæder mig at mine indlæg vækker gode minder 🙂 tryggen er et dejligt sted .
  Måske vi kan lokke et DM til Køge et år , men jeg vil anbefale forår.
  Men ved ikke hvordan stemningen for det.
  Måske en kombi af tryggen og strandsøerne , bare en tanke 🙂
  Set fra min stol har Sjælland mange gode vande til til hygge mede og da også nogle muligheder til støre stævner.
  Fantastisk det Sorø lavede sidste år . En anden mulighed er strandsøerne / evt Vallensbæk søerne som Ishøj foreslog et år. En tredje er tryggen evt som kombi med et andet vand eller alene , men forår. Sidste mulighed er lammefjorden som er et fantastisk konkurence vand .
  Måske jeg har overset nået.
  Jeg glæder mig til ar se og høre om hvad der bliver arbejdet på .

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.