Tur med ungerne

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Havde længe snakket om en tur med Rasmus og hans kammerat Kristian. Det kunne lade sig gøre i dag – selvom det var lidt mørkt og småregn skulle der fiskes. Kristian har aldrig fanget en fisk på fiskestang, og jeg lovede at det selvfølgelig skulle ske i dag… Meget simpelt grej til dagens fiskeri, karpekit med 2,1 mm hollow – og lidt foder, orm og majs ud på fiskepladsen. Der gik væmmeligt lang tid inden der skete noget. Kristian skulle fange den første fisk, og efter mindst en halv times venten, begyndte der endelig at være livstegn på fiskepladsen. Et par minutter efter kom det første regulære hug, og Kristian kunne snuppe sin første fisk – en fin lille spejler blev løftet op på land. Herefter skiftedes de til at fange fisk. Der var langt mellem karperne, men heldigvis reddede suderne dagen. I alt 30 fisk på land, Kristian fik dagens største og mindste suder, og Rasmus snuppede en fin spejler på ca. 1 kg.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.