Dagens fiskeri .

 • 0
 • 1

I dag gik turen til teglværkssøen , det var ellers min plan at jeg ikke skulle fiske i denne uge .
Men hvad skulle jeg så lave ? Gøre rent 🙂 nej tak .
Det var en dejlig dag , fiskene var lidt sky og gang i gederne , men lidt blev det til.
Jeg fiskede 7 og 12,5 m tap og 5 m pool.

3 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Godt at se der stadig er nogen der fisker, og det ikke KUN er reglerne der snakkes om 🙂
  Flot sø – og fangst. Det er rigtig flot efterårsvejr, det skal udnyttes med nogle fisketure – jeg fisker så længe det er muligt inden isen kommer, og der er godt med fisk på denne årstid. DMI lover 18 grader imorgen – gid jeg kunne holde fri og fiske hele dagen.

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Tak for din annakendelse Hr Danmark’s mester 🙂
  Ja det villle ikke være dårligt med en fiske tur i morgen , man kan jo blive syg .
  Fiske feber er en virus der kommer pludselig , kamille te , nutella på franskbrød , medicin og en kold klud på panden virker ikke . Denne feber er dødelig og der er kun en ting der hjælper og det er en fiske tur 🙂
  På søndag er sidste kursus for i år i Køge mede team , har du og dine børn ikke lyst til at komme og være med:-)
  Det ville være en stor ærer at kunde præsentere Danmarks meteren . Jeg kan detsvære ikke betale broen , men foder , maddiker og fiske kort ordner Køge mede team . Det gælder selvfølgelig for alle der er villige til at tage en tur over broen . På søndag fisker Sorø sidste afdeling , også i tryggevælde å .
  Så der er nået for alle, på søndag i tryggevælde å .

 3. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Det kunne være hyggeligt, men skal ud og se til et par af de nye juniorer på søndag. Træls med den bro – bropenge og diesel er ca. 600 kr. – For en hyggetur til Sjælland er det desværre for meget når konen er på SU. Men tak for tilbudet, og håber i får det sjovt. Har selv fisket regnbuer i går, og havørreder i dag – må se om jeg når noget mede den kommende weekend.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar