Skaller – og gedder

    NY
  • 0

Har på mange ture haft problemer med gedderne der jager rundt på foderpladsen under medefiskeriet. En kollega og jeg aftalte vi i dag skulle på medetur sammen med vores to drenge Nikolai og Rasmus. Vi skulle fiske skaller, og samtidig se om der kom et par gedder forbi. Vi mødtes kl. 10, og grejet blev pakket ud. Først en 4 m pole, ½ kg Black Magic forfoder, maddiker til krogen, og så i gang med fiskeriet efter skaller. Så blev et par stænger til gedder rigget til. Skallerne var ret sløve i dag, der plejer ellers at være mange i søen. Vi fik lidt skaller på land, og et par af dem blev straks søsat på geddetacklerne. Der kom ikke voldsomt mange skaller på land i dag, til gengæld var gedderne sultne. Med den mængde af gedder, er det ikke sært de ofte forstyrrer under medefiskeri i søen. Har mange gange oplevet et fint fiskeri efter brasener blive forstyrret af gedder i denne sø. 3 timers fiskeri endte med ca. 40 skaller, og 6 gedder. Efter foto blev alle gedder, og de sidste skaller genudsat. Og en god fisketur skal selvfølgelig afsluttes på Mac…

1 svar
  1. tokio
    tokio says:

    Det lyder som at det har været en rigtig hyggelig tur! Geddefiskeri med skaller på forholdsvis let grej og enkeltkroge på forfanget i stedet for trekroge, hvor man uden problemer kan genudsætte dem, er meget spændende.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.