3. juledag i Jensen Pool

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Team Preston havde arrangeret en fællestur til Jensen Pool, håbet var at der var nogle guldfisk og småkarper der var friske. Alt andet end det ville være en fin bonus.

Vi var 3 mand der var taget afsted, jeg selv, Simon og Morten. Vi valgte strategisk at sidde med vinden i ryggen, for at undgå alt for kolde fingre, og Morten fik som gæsten æren af at sidde på afløbet, mens jeg tog bækken og Simon sad så imellem.

Morten og Simon valgte at satse på TAP på 9.5 – 11 meter, mens jeg prøvede både top 4 og metode-feeder.

Simon lagde ud med en 4 kg’s karpe på TAP, så var han da igang. Der gik dog heller ikke længe inden jeg fik en lidt mindre på metode-feeder. Morten fik pænt med mindre karper, men sluttede dog af med en af de lidt bedre.

Jeg selv fik absolut bedst på metode-feeder, fiskene ville ikke rigtigt lege med på top4, det var nok for langt inde. Metode-feederen blev monteret med en 8mm boilie med en quick-stop, og selve feederen fyldt med fugtede pellets. Det virkede i perioder fint, mens det i andre perioder virkede som om mine 6mm foder pellets var lidt for meget for fiskene. Jeg sluttede dog af med 2 gode fisk, og havde ialt 4 karper på 1 kg+ plus en lille håndfuld mindre fisk.

Simon havde 5,1 kg efter ca. 3 timers fiskeri, Morten havde 6,46 kg og jeg selv endte med 6,98 kg. Ikke dårligt for 3. juledag 🙂 Men lunt var det nu ikke…

2 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Super flotte fisk , er dybt misundelig .
  Jeg har fanget tre karper i mit liv , alle fanget samme dag , i lammefjorden for 25 år siden .
  Fedt fiskeri på karpe øen 🙂
  Godt nytår team preston .

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.