Tæpperen efter nytår

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Idag var vi 4 mand afsted til den lokale sø, som Bjarne og undertegnede havde et godt fiskeri i for lidt over en uge siden. Søren Lindegaard var nem at lokke med, men bedst af alt fik vi Morten Smedegaard fra Grindsted med på tur! En fangst i sig selv, og turen var derfor reddet på forhånd.

Lindegaard lokkede med grillpølser, Kærgaard stod for drikkelse, og vi sidste to stod for det gode vejr 🙂
Vi valgte idag at fiske 3 timer, så de to udlændinge ikke skulle være for længe væk hjemmefra, og så var der så også indlagt en lille spisepause undervejs. Vi trak hurtigt lod om pladserne og sad så tæt på hinanden at det mest af alt mindede om et “tandem stævne”.

Under udpakningen gik snakken lystigt og Morten fik da også et par kommentarer med på vejen omhandlende hans lækre og nu nyluftede grej ;). Han var da også lidt langsommere end os andre, men det gik alligevel. Vi havde alle valgt at fiske TAP i dag, og kun Lindegaard fiskede også med en 4 m pole.

Da alle var klar fodrede vi alle et par kugler med cuppen og så gik vi igang med fiskeriet. Hos Kærgaard og jeg startede fiskeriet lidt langsommere end ved specielt Lindegaard, der havde et fornuftigt fiskeri på 4 m pole. Morten fangede også lidt skaller, men ikke i samme mængde.

Da der var gået en halv time havde Kærgaard og jeg 10 fisk til sammen, hvorimod de andre to nok havde 40. Vi troede det var sket med os, og der blev da også pebet til den store guldmedalje.

Efter lige godt en times fiskeri fik piben en anden lyd og vi begyndte at hæle ind på de andre. Ligesom fiskeriet var bedst holdt vi en dog velfortjent pause efter halvanden times fiskeri.

Efter pausen fortsatte vi hvor vi slap og prøvede at hente det tabte. Ved modsatte side af søen ser vi et par geddefiskere, men tænker ikke nærmere over det, indtil de selv kommer over, og det viser sig at være Alexander RB og hans lillebror Frederik.

Vi fisker videre og fanger stadig kun småskaller. Jeg fanger i de sidste minutter en mindre gedde på 25 cm, hvilket er en bedrift i sig selv. Vi fanger ikke andet end skaller og efter 3 timer pakker vi og vægtene blev følgende:

Søren Lindegaard, ca. 2,1 kg
Morten Smedegaard, ca. 1,58 kg
Casper Kærgaard, ca. 2,21 kg
Morten Gnalling, ca. 2,34 kg

For lige at slutte dagen af låner Kærgaard (Nu også kendt som fluefiskeren) RB’s fluestang og fanger en gedde.
BUM

/Morten Gnalling
Team Preston

3 replies
 1. RB
  RB says:

  Det var hygge drenge, jeg må snart have en medetur igen 😉 og du er en LYMMEL Kærgaard når du sådan kommer og snupper den eneste gedde jeg kunne have fanget på fluen 😉 😉 men min lille på fik en lille en. Og Tak for snakken 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.