Bellinge junior på tur

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Hej Fiskere.

Jeg har her i januar hjulpet juniorerne med, hvad de skulle bestille af foder og grej hos Pörksen. Vil lige nævne, at juniorerne virkelig er opsatte på at fiske i år, de bestilte ca. 170 kg foder til sammen 3 mand, samt div. grej.

Vi løb dog ind i lidt problemer med afhentning af grej, da den store medemesse i Bremen, er samme weekend, som Pörksen afholder sin messe. Jeg snakkede med Manni, som sagde vi bare kunne komme ned weekenden før eller efter, vi valgte så i lørdags.

Jeg fik sendt dagens program ud på mail til drengene og forældrene, så der var styr på det hele.
Jeg hentede først Mikkel og Rasmus kl.7.30 i Nr. Broby, som ikke var stået op, men jeg skal lige love for, at de var hurtige om, at komme i tøjet. Gad nok vide, om det var gået lige så kvikt, hvis de skulle i skole.

Herefter kørte vi videre ned Joakim i Vester Hæsinge, som næsten var klar, han manglede dog passet, men han fandt det. Vi kørte videre til Assens, hvor Ulrik og Christian stod klar med bil og trailer.

Turen fra Assens til Pörksen gik godt, skal lige love for, at der blev snakket fiskeri og grej, hvis de bliver så gode til at fiske, som de kan snakke om det, så bliver de gode.

Da vi ankom til butikken var drengene spændte, de kom hurtigt ud af bilerne og ind i butikken. Jeg tror vi brugte 2-3 timer derinde, noget af tiden skyldes dog, at Manni ikke havde forstået, at vi også skulle have fodret med hjem.
Han fik dog hurtigt pakket det til os, og drengene fik afregnet med Manni. De havde lidt penge i overskud, som de også fandt lidt grej at bruge på.

Vi kørte til Scandinavien Park, hvor vi holdte en middagspause på Burger King, hvor drengene lystigt spiste. Herefter shoppede vi lidt snask til hjemturen, der var lidt mere ro på hjemturen. Mikkel sov på det bagerste sæde, må indrømme, at jeg også lige hvilede lidt.

Drengene blev hentet hos Ulrik, og der blev sagt farvel og tak for en god tur til hinanden.

Vil lige sige tak til Ulrik, fordi han kørte os til Tyskland, det ved jeg drengene var meget glade for.
Nu ser jeg frem til nogle gode fisketure med drengene her i foråret, samt resten af sæsonen.

Med venlig hilsen

Jakob

2 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Godt at se og høre, at der er gang i forberedelserne til 2014.
  Stor ros til Ulrik og Jakob, for at tage sig så godt af de unge.
  Fremtiden er måske ikke, så sort for dansk mede .
  I hvert falde ikke på Fyn 😉

  God tur til Bremen , til dem der skal der ned.
  Måske der er en eller flere, der har lyst til at tage nogle billeder, og skrive lidt om den store messe.
  Bare et foreslag, hvis lysten er der.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.