Så kom jeg endelig ud og fiske i 2014!

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Efter messen i Bremen for nylig, måtte jeg simpelthen ud og fiske!

Da jeg ikke har nogen bil og heller ikke nogen cykeltrailer, (eller intentioner om at anskaffe mig en cykeltrailer, for derefter at skulle til at komprimere alt mit grej på den begrænsede plads) måtte jeg, som alle de andre gange, gå med grejet på vognen…

Valget af fiskevand var nemt i denne omgang, da Lergravsparken ligger tættest på min bopæl af alle de bynære søer i Esbjerg…
08:45 var jeg fremme ved søen og knap en time efter, var jeg klar til at fiske.

Taktikken idag var simpel… Fang en fisk!
Og efter at have målt dybde rundt omkring på både 11m og 13m TAP, fandt jeg en “tallerken” på 11m’eren som var god flad og havde en fin størrelse og desuden ikke var alt for dyb, ca. 3,5m. Det passede i øvrigt udemærket med at der var et “Isen er usikker!” skilt på den modsatte bred, som jeg kunne bruge som markør for fodring osv…
I med cuppen kom 3 kugler 1/3 VdE Superlake iblandet 2/3 Terre de Somme, uden partikler eller anden form for næring og der gik ikke mere end 60 sekunder før første fisk var i nettet!

Fiskeriet kørte jævnt hele dagen og jeg endte med 86 skaller på 3 1/2 times fiskeri… Ganske fornøjeligt 🙂

I øvrigt kom en vordene medefisker forbi og kiggede, desværre først da jeg var ved at pakke sammen, så vi fik snakket lidt og han kunne fiske oven i mit foder, vældigt hyggeligt.
Har desværre glemt hans navn!

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.