Sorø L. F. åbne medemesterskaber, tur 5. Lammefjorden.

Sorø L.F. vil igen i år gerne byde ALLE (medlemmer og ikke medlemmer, nye som gamle) velkommen til det åbne medemesterskab 2014.
Vi har i år lavet et program, der er målrettet efter højt konkurrenceniveau, og ikke mindst hygge og socialt samvær. Som noget nyt vil der være to “jokerture”. Det er fordi der i løbet af sæsonen kan komme aflysninger eller ændringer, derfor er der afsat to datoer i reserve. Den ene af disse vil blive brugt til en afdeling af klubmesterskabet et “hot” sted, på den anden dato kan vi altid lave en trænings/hygge tur.
I alt vil der blive gennemført otte konkurrencer, hvoraf de fire bedste resultater tæller med til mesterskabet.
Fælles for alle konkurrencerne er, at der fiskes fire timer. Det vil normalt være fra kl. 10-14 (eller fra alle er klar).
Der vil inden alle turene blive udsendt SMS`er som reminder om tilmelding og agnbestilling. Send en SMS til Peter M., hvis du vil på SMS-listen.

OBS VIGTIGT NYT: Der vil være mulighed for at nybegyndere, i begrænset omfang, kan låne grej og få hjælp, men det skal aftales ved tilmelding.

5. KONKURRENCE:

DATO: 10. august.

TID: Afgang Sorø kl. 7.00, ankomst Næstved kl. 7.30. Fisketid kl. 10-14.

STED: Næstved kanal, ved Vadestedet.

PRIS: Gratis.

REGLER: Der fiskes efter DSF´s mederegler.

TILMELDING (AGNBESTILLING): Via SMS til Peter M. eller i kommentarer på Medesiden.

YDERLIGERE INFORMATION/SPØRGSMÅL: Rettes til Peter M. på tlf: 21420565 eller soroelystfiskerforening@sport.dk

BEMÆRKNINGER: Kom og vær med til pioneer fiskeri i Sjællands (måske Danmarks) mest internationale fiskevand. Her er forhold der ligner dem man møder til EM/VM, super spændende, men også svært fiskeri. Weekenden inden landsholdsudtagelsen samme sted, byder vi på muligheden for at se hvordan kanalen fisker, når der er mange samlet. Forvent lave vægte, men et fair stræk, der lige er blevet restaureret, så det nu fremstår, som enhver konkurrencefiskers drøm.

3 replies
 1. bennymus
  bennymus says:

  Jeg mangler stadig at få bekræftet om stævnet bliver flyttet til Næstved kanal. Datoen er heller ikke sikker…måske flyttes det til om søndagen. Sikkert er det dog at vil ikke fisket lammefjorx

 2. John E.
  John E. says:

  lidt om høj og lavvande i næstved, forskellen mellem høj og lavvande i næstved kanal kan være ret markant.
  ved nordvestlige vinde kan højvande alt efter hvor længe vinden har stået på være op til 1m over normal, dette er dog sjældent, omvendt ved sydøstlige vinde kan lavvande være indtil 0,5 under normal.

  dertil lægges eller fratrækkes almindelig tidevand på 0,3menten over eller under

  til det kommende stævne vil vandet bevæge sig fra ebbe mod flod samtidig med at der er lovet sydøsten vind hvilket skulle betyde en næsten stillestående kanal

  omvendt ved LU der er er lavvande punktet ved middagstid og højvande punktet igen ved ca 18tiden

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.