67 brasenfisk + 3skaller

  NY
 • 0

så kom årets første tur til vandet hvor jeg tidligere har skøjtet karudser og sudere ind.
og det var så håbet at jeg kunne komme i nærheden af den store karudse jeg fik sidste år.
men ak, et eller andet er altså blevet anderledes siden sidst, for ikke så meget som én eneste suder eller karudse kom i land, det gjorde til gengæld brasen, som jeg normalt kun fanger 5-6stks af på en hel dag på denne plads. idag fiskede jeg 3timer nøjagtigt fra kl12 til kl15 og da jeg dagen inden i et andet vand havde haft problemer med liners ligesom jeg tidligere havde haft det også i dette vand, valgte jeg at gå forsigtigt til værks, og kun cuppe 3 kugler ud fra start for lige at se hvorledes det ville blive modtaget af fiskene.
der gik ikke 2minuter fra telefonen bibbede start, til jeg havde landet den første brasen og sådan skulle det åbenbart blive ved i samtlige 3 timer, undervejs havde jeg endog tid til at experimentere lidt med hagl besætningen, dvs for forsøgets skyld gik jeg ca 5minutter tilbage på den alm opsætning jeg tidligere havde brugt “bulk well down” samt 1no6 dropper, og det afstedkom øjeblikkelig krise, hvorefter jeg gik tilbage til det nye setup 5droppers no.10 hvorefter huggene bare kørte derud af, planen var egentlig at fiske igennem 5-6timer men da jeg nåede kl15 nøjagtigt blev jeg afbrudt af et par andre fiskere der brød min rytme, med div spørgsmål.
så derfor stoppede jeg og det var så heldigt at det var præcis på slaget 15.
fodringen var meget simpel div frosne rester fra div ture rodet rundt i baljen og tilsat plørede solmodne døde maggots cuppet ud med 2 golfbolde foder og ca 50majskorn for hver 10fisk,tacklet måtte absolut ikke svinges i men skulle sænkes lodret og langsomt ned, for at undgå liners
67brasen mellem 800gr og 1,2kg + 3skaller
mht billedet så er jeg klar over at jeg selv ligesom mangler lidt i rammen, men det skyldes at jeg ikke vil rode med selvudløser og så mange fisk i et net på én gang,

6 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Jeg har overvejer mosen flere gange, har cyklet forbi og rundt om mange gange i år.
  Den plejer at være en langsom starter , og slutter brat i efteråret.
  Du har vist at der er fisk på pladsen, fedt 🙂 jeg skal snart forbi.
  En til to uger mere med lidt lunt vejr , så skal der nog være suder og karusser.
  Flot fisket , respekt du er kongen af mosen.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.