Tandem i Pedersborg Sø

    NY
  • 0
  • 1

Sønnike og jeg var i går et par timer i Pedersborg Sø. Det blæste lidt og vandet stod lidt højere end jeg huskede det fra sidste år, men vi fandt et sted, hvor der kunne laves plads til os begge og hvor parasollen kunne placeres så den gav lidt læ og skygge. Jeg fiskede bund/feeder 22 m ude, hvilket skulle vise sig at give mig rigeligt med tid til at hjælpe junior med hans 4 m polestang. Han fik dog hurtigt ok styr på det trods sidevinden og allerede hans 4. fisk var fin en brasen på knapt et kilo. Derefter fulgte 8-10 småbrasen på 0,5-1 kg med lidt skaller og rudskaller ind i mellem og overraskende mange aborrer. Jeg fik kun et par skaller på feederen. Til dagen var blandet et par kilo Grote Vorn (farvet sort) til polelinjen og Gold Pro Bream til distancen. Fiskene tog alle på maddiker fisket hvor flådet nu ramte…

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.