Skuffende suder session !!

    NY
  • 0

Min ynglings fisk suderen har desværre ikke fået min helt store opmærksomhed i år, men en enkelt morgentur skulle der selvfølgelig klemmes ind i en af moserne, denne gang med 11 meter takeApart og tilhørende 2,1mm hollow elastik i toppen, for så er der tjek på fiskene og hvis fiskeriet skulle blive rigtigt vildt, foderet var browning tench og bigFish og krogagnen var naturligvis dåsemajs tippet med en enkelt maddikke.

Resultatet blev ikke helt som ventet men lidt kom der dog i posen med en samlet vægt på 10 kg fordelt på 9 stk og den største på 1,3 kg, ikke store fisk men nok til nogle gode fights på ellers lidt grove gear.

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.