Excellent big bream fishing in Skanderborg lake

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Nu ville jeg igen prøve at fiske efter de store brasner i Skanderborg sø. for et par år siden prøvede jeg også men uden held . Jeg ankom til søen om aften og jeg gik i gang med at sætte min box op inde ved land , da jeg kunne huske for 2 år siden at der kunne gå lang tid mellem hugne . Jeg valgte at bruge min 14 fod feeder stang og en 20 gram feeder alm. . foder bestod af Grand slam , Big fish og Stillwater surprise fra Browning . Stillwater er nyt i år og der er en masse store partikler i til de store brasen . Jeg nåede at fiske et par timer lige ved sol nedgang og jeg havde en ny ting med som jeg brugt da det blev mørkt . Et target board med lys så jeg kunne se min feeder spids
når det blev mørkt. Jeg nåede desværre kun en halv i mørke da der kom et stort regn vejr, jeg havde fanget lidt grå skaller op til 600 gram og lidt flire ( hybrid ) . Jeg gik i seng og stod op næste morgen ved 5 tiden og startede op igen ved 5,30 tiden . en halv time senere kom det jeg havde ventede på …… da jeg gav modhug kunne jeg mærke
at der var en tung fisk på og jeg var klar over at det må være en stor brasen . ved landing kunne jeg lige få den klemt ned i mit stor landings net og sikke en glæde 🙂 . den veje 3,600 kg . de efterfølgerne timer fik jeg lidt mindre fisk ( Brasen op til 1 kilo ) og så kunne der være ro igen men så fik en mere af de store på 3,350 kg . det blev til 6 af de store Brasen fra 3,250 kg – 3,300 kg – 3,300 kg – 3,450 kg – 3,500 kg – 3,600 kg og 15 kilo i mindre fisk .
Jeg fik vejret de store brasen skånsomt hver gang og sat ud med det samme igen . sikke en formiddag

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.